Geef je op voor Pinksterkamp

Over een aantal weken is het weer zover. Het jaarlijkse Pinksterkamp. Dit jaar zetten we onze tenten op aan de Hammerweg 80 te Ommen. In de brief kun je meer informatie lezen.

In verband met o.a. de inkopen en reserveren kampterrein willen we graag voor 30 maart weten of je mee gaat of niet. Het opgeven/afmelden kun je doen door onderstaand formulier in te vullen. Opgave na 30 maart is niet mogelijk.

[De inschrijving is gesloten]

 

Eigen bijdrage Pinksterkamp

Elk jaar met Pinksteren gaan de leden van Scouting Admiraal Kruys groep gezamenlijk op kamp. Dit is voor de leden altijd een moment om naar toe te leven. Om het Pinksterkamp te realiseren en de kosten dragelijk te houden wordt er een eigen bijdrage gevraagd. Deze is vastgesteld voor bevers € 5,- / welpen € 10,- / overige speltakken € 15,-). De eigen bijdrage wordt gebruikt om meerdere kostenposten te betalen. De beschikbare kampterreinen zijn in de afgelopen jaren fors duurder geworden. Het grootste gedeelte van de eigen bijdrage gaat naar het betalen van het terrein. Met een mooi terrein zijn we er echter nog niet. De levensmiddelen die we verbruiken tijdens dit kamp worden ook ingekocht, uiteraard zijn we kritisch met het inkopen van deze producten. Laten we er dit jaar ook wederom een mooi kamp van maken, wij hebben er zin in!