Geef je op voor Pinksterkamp

Over een aantal weken is het weer zover. Het jaarlijkse Pinksterkamp. Dit jaar zetten we onze tenten op aan de Stoevelaarsweg 2A te Goor. In de brief kun je meer informatie lezen.

In verband met o.a. de inkopen en reserveren kampterrein willen we graag voor 23 april weten of je mee gaat of niet. Het opgeven/afmelden kun je doen door onderstaand formulier in te vullen. Opgave na 23 april is niet mogelijk.

 

 

Eigen bijdrage Pinksterkamp

Elk jaar met Pinksteren gaan de leden van Scouting Admiraal Kruys groep gezamenlijk op kamp. Dit is voor de leden altijd een moment om naar toe te leven. Om het Pinksterkamp te realiseren en de kosten dragelijk te houden wordt er een eigen bijdrage gevraagd van € 10,-. Aangezien de welpen 1 nacht blijven betalen ze € 5,00 per persoon en de Bevers betalen niets aangezien ze daggast zijn. De eigen bijdrage wordt gebruikt om meerdere kostenposten te betalen. De beschikbare kampterreinen zijn in de afgelopen jaren fors duurder geworden. Het grootste gedeelte van de eigen bijdrage gaat naar het betalen van het terrein. Met een mooi terrein zijn we er echter nog niet. De levensmiddelen die we verbruiken tijdens dit kamp worden ook ingekocht, uiteraard zijn we kritisch met het inkopen van deze producten. Laten we er dit jaar ook wederom een mooi kamp van maken, wij hebben er zin in!