Verkoop langs de deuren in de week voor Pasen met Scouting Admiraal Kruys

De eieractie komt er weer aan

Beste leden en ouders/verzorgers,

Op zaterdag 23 maart staat de Admiraal Kruys Groep in de startblokken voor haar jaarlijkse eieractie, een initiatief dat een week voor Pasen plaatsvindt. Tijdens deze actie zullen onze enthousiaste leden de straten van Vriezenveen doorkruisen, beladen met eieren, om zo de financiën van onze club een boost te geven. Niet alleen bevatten sommige dozen eieren, maar ook een kans op een leuke prijs, af te halen op het clubgebouw op de zaterdag zelf. Wie weet behoort u tot de gelukkige winnaars! Aarzel niet en koop een doosje eieren om Scouting Vriezenveen te ondersteunen.

Alle deelnemers worden om 09.30 verwacht in het troephuis. De eieractie zal van start gaan om 10.00 uur. Over het algemeen keren de groepen terug tussen 12.00 en 12.30 uur, afhankelijk van het succes van de verkoop. Als beloning wachten er dan lekkere pannenkoeken op de hongerige eierenverkopers.

In de week van 11 maart worden alle deelnemers telefonisch of via whatsapp benaderd om deelname te bevestigen en om te informeren of er ouders zijn die ook willen helpen en eventueel over een auto beschikken.

We vertrouwen erop dat ook dit jaar een groot succes wordt!

Met hartelijke groet,

De leiding