De eieractie komt er weer aan

Beste leden en ouders/verzorgers,

Op zaterdag 1 april organiseert de Admiraal Kruys Groep weer haar jaarlijkse eieractie. Dit is één week voor de Pasen waarbij onze leden langs de deuren gaan om eieren te verkopen om onze clubkas te spekken. Sommige doosjes bevatten niet alleen eieren, maar ook een leuke prijs welke op de zaterdag af te halen is op het clubgebouw. Wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars! Dus koop snel een doosje eieren en steun Scouting Vriezenveen!

Iedereen wordt om 09.30 uur verwacht in het troephuis. Daarna gaan we van start met de eieractie rond 10.00 uur. Meestal komen de groepen dan terug tussen 12.00 en 12.30 uur, natuurlijk afhankelijk van hoe het loopt met de verkoop. Daarna staan de pannenkoeken weer te dampen voor de hongerige eierenverkopers.

Dit jaar kun je net als vorig jaar van tevoren met een intekenlijst op pad, lees daar meer over in de uitgedeelde brief met intekenlijst.

Iedereen wordt nog gebeld of hij/zij meedoet en of er weer ouders zijn die ook willen meehelpen en een auto ter beschikking hebben.

We rekenen erop dat het dit jaar ook weer een succes wordt!

Met vriendelijke groet,
De leiding