Scouting Admiraal Kruys doet mee met de Grote Clubactie!

Aan de leden, ouders/verzorgers van de leden en leiding,

We doen dit jaar als Admiraal Kruys voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. Deze komt in de plaats van de Nationale Scoutingloterij, die is opgegaan in de Grote Clubactie.

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Lotenkopers maken kans op mooie prijzen waarbij de hoofdprijs € 100.000 is. Kijk op http://www.clubactie.nl/ onder lotenkopers welke prijzen er allemaal zijn. De trekking is op 6 december.

Hoe werkt het?

Op zaterdag 12 november worden de papieren loten + een deelnamelijst uitgereikt aan de leden tijdens de opkomsten.

Op de deelname lijst kun je invullen hoeveel loten je verkocht hebt en op welke manier ze betaald zijn (contant geld of via QR-code).

Je mag de loten aan familie, vrienden, buren en kennissen verkopen. Als mensen een lot van je kopen moeten ze ook direct betalen. Dit kan contant maar ook via een QR-code die op de deelnamelijst staat. Via de QR code wordt er € 3,- betaald aan Scouting Vriezenveen voor de Club Actie.

Bij de opkomst van zaterdag 3 december lever je je lijst met het geld in + eventueel overgebleven loten.

Stop de deelnamelijst met het geld en loten in een envelop of in een plastic zak en lever deze voorzien van je naam in bij de leiding van je speltak.

Wij rekenen op jullie medewerking en hopen op een geslaagde actie. SUCCES met de verkoop!

Met vriendelijke groet,
AKG Grote Clubactie commissie