Wat is NL Doet
Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Beton vloer schilderen
Scouting Admiraal Kruys heeft in haar gebouw de beschikking over een grote zaal welke gebruikt wordt door de speltakken tijdens hun opkomsten. Verder worden hierin ook de speltak overstijgende opkomsten georganiseerd zoals opening en afsluiting seizoen. Deze zaal heeft een beton vloer waarvan het oppervlak beschadigd en vies is.

Resultaat
Het schoonmaken van de beton vloer en deze voorzien van een nieuwe coating laag .

Wij hopen hiermee een frisse uitstraling van onze grote zaal te behalen zodat onze leden, ouder en vrijwilligers weer gebruik kunnen maken van een nette schone zaal.

Bijzonderheden
We starten ‘s ochtends om 8:30 met koffie waarna de taken verdeeld worden.Tussen de middag wordt er op zijn “scoutings” wat gegeten om de inwendige mens te versterken. Rond 16:00 willen we de dag afsluiten.

Natuurlijk kunnen we altijd nog wel een paar helpende handen gebruiken. Als u de gehele dag wilt helpen of alleen een dagdeel meldt u dan aan bij Jan ten Napel via groepsvoorzitter@admiraalkruys.nl of 06 – 212 74 292

Programma 23 juni 2018

Welpen 09:30 - 11:30

Ouder-kind opkomst

Programma 23 juni 2018

Bevers 12:00 - 17:00

Bas Bos

Links