Beste leden en/of ouders en verzorgers,

De HIT is een landelijke scoutingactiviteit die wordt georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Een aantal leden van onze scoutinggroep heeft al een aantal jaren met veel plezier deelgenomen aan de HIT. HIT staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities en wordt elk jaar gehouden tijdens de paasdagen. Een paar duizend scouts tussen de 5 en de 88 jaar beleven een ultieme Scoutingactiviteit waarin je alles kunt tegenkomen wat Scouting te bieden heeft. In 2020 vindt de HIT plaats van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april.

Voor alle leeftijden is er iets te doen, lijkt het je leuk om als bever met andere bevers leuke dingen te doen of als welp zin aan een spannend avontuur, geheel in thema. Voor de scouts kun je gaan hiken, vuurtje stoken of zeilen. Ook voor de ouderen zijn er nog tal van activiteiten te doen. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Je hoeft niet alleen op kamp, je kunt ook met een vriendje (die lid is van Scouting) inschrijven om samen een leuk weekend te beleven. Er is zelfs een ouder-kind hike waar je samen met je vader of moeder aan mee kan doen.

De voorinschrijving is gesloten (sorry voor dit late bericht), maar als er nog plek is kun je je nog t/m 29 februari opgeven. Lees snel verder op de website of in de HIT-courant.

Mocht je meer informatie willen hebben vraag een van hen die eerder hebben deelgenomen aan de HIT, bijvoorbeeld Kevin (Bagheera).

Het is een activiteit zoals gezegd die landelijk wordt georganiseerd, je bent vrij om daaraan deel te nemen, maar onze eigen opkomst gaat ook gewoon door.

Met vriendelijke groet,

De leiding.