Scouting Admiraal Kruys https://www.admiraalkruys.nl De website van scouting Admiraal Kruys uit Vriezenveen Sat, 02 May 2020 11:32:51 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 Voorlopig geen fysieke scoutingopkomsten https://www.admiraalkruys.nl/voorlopig-geen-fysieke-scoutingopkomsten/ Sat, 02 May 2020 11:32:51 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22404 Beste ouders/verzorgers,

We hebben als leiding afgelopen donderdag met de speltakken een online vergadering gehad. We zijn daarbij tot de conclusie gekomen dat we tot het einde van dit seizoen geen fysieke opkomsten meer kunnen gaan draaien.

Gezien de regels die we moeten naleven is het niet haalbaar de veiligheid van de kinderen en de leiding te waarborgen. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid om dit seizoen met online opkomsten af te maken.

De invulling van de online opkomsten zal voor iedere speltak variëren, hierover krijgt u bericht van het eigen leidingteam van uw kind.

Op de website van Scouting Nederland kunt u meer informatie vinden over Scouting en het coronavirus. Indien u toch nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met het bestuur of de leiding.

We hopen dat we het nieuwe seizoen na de zomervakantie weer ‘gewoon’ kunnen starten.

Met vriendelijke groet,

De leiding

]]>
Geen opkomsten tot 1 juni https://www.admiraalkruys.nl/geen-opkomsten-tot-1-juni/ Sat, 28 Mar 2020 20:16:07 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22397

Beste ouders en/of verzorgers,

Afgelopen week heeft de regering een aanvulling gedaan op de maatregelen rondom het Corona-virus in Nederland. Daarin is bepaald dat er tot 1 juni geen evenementen of groepsbijeenkomsten mogen plaatsvinden. Dat betekent voor onze scoutinggroep dat de scoutingactiviteiten (opkomsten, dodenherdenking, pinksterkamp) tot 1 juni, niet door zullen gaan…

Scoutinggroeten,

De leiding.

]]>
Geen opkomsten t/m begin april https://www.admiraalkruys.nl/geen-opkomsten-t-m-eind-maart/ Thu, 12 Mar 2020 20:47:09 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22289 Beste, ouders en/of verzorgers, 

Vandaag heeft Scouting Nederland naar aanleiding van de communicatie vanuit het kabinet haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van de Scoutinggroepen in Nederland in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en andere activiteiten tot en met 6 april niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats; met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Vanzelfsprekend volgt Scouting Admiraal Kruys het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten en overige activiteiten die de komende weken (tot en met 31 maart) gepland stonden niet doorgaan. Zodra er meer informatie is zullen we u uiteraard informeren over de opkomsten en activiteiten die daarna volgen. We hopen op uw begrip voor dit lastige besluit.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden:

https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting- en-het-coronavirus-covid-19

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Scouting Admiraal Kruys

]]>
Leuke scouting activiteiten tijdens Pasen, iets voor jou? https://www.admiraalkruys.nl/leuke-scouting-activiteiten-tijdens-pasen-iets-voor-jou-2/ Mon, 03 Feb 2020 09:10:30 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22283 Beste leden en/of ouders en verzorgers,

De HIT is een landelijke scoutingactiviteit die wordt georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Een aantal leden van onze scoutinggroep heeft al een aantal jaren met veel plezier deelgenomen aan de HIT. HIT staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities en wordt elk jaar gehouden tijdens de paasdagen. Een paar duizend scouts tussen de 5 en de 88 jaar beleven een ultieme Scoutingactiviteit waarin je alles kunt tegenkomen wat Scouting te bieden heeft. In 2020 vindt de HIT plaats van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april.

Voor alle leeftijden is er iets te doen, lijkt het je leuk om als bever met andere bevers leuke dingen te doen of als welp zin aan een spannend avontuur, geheel in thema. Voor de scouts kun je gaan hiken, vuurtje stoken of zeilen. Ook voor de ouderen zijn er nog tal van activiteiten te doen. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Je hoeft niet alleen op kamp, je kunt ook met een vriendje (die lid is van Scouting) inschrijven om samen een leuk weekend te beleven. Er is zelfs een ouder-kind hike waar je samen met je vader of moeder aan mee kan doen.

De voorinschrijving is gesloten (sorry voor dit late bericht), maar als er nog plek is kun je je nog t/m 29 februari opgeven. Lees snel verder op de website of in de HIT-courant.

Mocht je meer informatie willen hebben vraag een van hen die eerder hebben deelgenomen aan de HIT, bijvoorbeeld Kevin (Bagheera).

Het is een activiteit zoals gezegd die landelijk wordt georganiseerd, je bent vrij om daaraan deel te nemen, maar onze eigen opkomst gaat ook gewoon door.

Met vriendelijke groet,

De leiding.

]]>
Scoutinggebouw telefonisch niet meer te bereiken https://www.admiraalkruys.nl/scoutinggebouw-telefonisch-niet-meer-te-bereiken/ Wed, 15 Jan 2020 09:02:51 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22279 Geachte ouders/verzorgers,

Per directe ingang is het niet meer mogelijk om het scoutinggebouw te bellen op: 06-23136211. Dit prepaid nummer wordt zo weinig gebruikt dat het geblokkeerd is. De leiding is gewoon te bereiken via de nummers die staan op de contactpagina: https://www.admiraalkruys.nl/contact/

Met vriendelijke groet,

De leiding

]]>
Nieuwjaarsborrel 11 januari https://www.admiraalkruys.nl/nieuwjaarsborrel-11-januari/ Wed, 01 Jan 2020 15:28:34 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22179 Hallo allemaal,

Hopelijk hebben jullie goede feestdagen gehad!
Inmiddels zitten we in 2020 en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. We willen jullie uitnodigen om 11 januari met z’n allen (leden, ouders, boertjes, zusjes, ect.) op het nieuwe jaar te proosten.

Waar: achter op het veld bij scouting
Wanneer: 11 januari
Hoelaat: van 14.00 tot +/-16.00

Groetjes,
De nieuwjaarscommissie

]]>
Foto’s Sponsorloop online https://www.admiraalkruys.nl/fotos-sponsorloop-online-2/ Sun, 22 Dec 2019 10:36:12 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22166 We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor het geld dat jullie bij elkaar hebben gelopen voor de renovatie van de grote zaal.

De foto’s die die dag zijn gemaakt zijn hieronder te bekijken. Veel kijkplezier.

[See image gallery at www.admiraalkruys.nl] ]]>
Sponsorloop 2019 https://www.admiraalkruys.nl/sponsorloop-2019/ Sat, 30 Nov 2019 15:00:14 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22023 Geachte leden en ouders/verzorgers,

Scouting houdt een sponsorkerstloop.
De grote zaal in ons clubgebouw is nodig aan renovatie toe, daarom houden wij op zaterdag 21 december 2019 een sponsorloop. Het is de bedoeling dat we met z’n allen geld inzamelen voor een renovatie van onze grote zaal. Na zoveel jaren trouwe dienst, is de grote zaal toch echt aan renovatie toe. We gaan niet zomaar een sponsorloop houden, dit doen we aan de hand van een survival. Het is de bedoeling dat elk lid langs familie, buren, vrienden en kennissen gaat om zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Dat kan met de intekenlijst voor de sponsorloop.

Sponseren kan middels een vast bedrag. Wilt u het ingezamelde geld en de lijst uiterlijk op 14 december bij de leiding van je speltak inleveren?
Op deze dag vol uitdaging en enthousiasme hebben wij natuurlijk publiek nodig. Daarom zijn ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte uitgenodigd om te komen kijken. Degene die voor zijn/haar speltak het meeste geld ophaalt, verdient een leuke prijs. Deze zal aan het einde worden uitgereikt.

 

Tijdschema

Aanvang 13:00
Scouts/ explorers/roverscouts/pivo’s/leiding: +/- 13:30 – 13.50
Bevers/ welpen: +/- 13:50 – 14.05
Aansluitend prijsuitreiking  

 

Je mag je kleden naar het thema Kerst.

]]>
Foto’s overvliegen online https://www.admiraalkruys.nl/fotos-overvliegen-online-4/ Sun, 27 Oct 2019 09:09:50 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=22011 De foto’s van het overvliegen staan online. Bekijk ze via onderstaande link:

https://www.admiraalkruys.nl/fotos-groep/nggallery/groep/12-10-’19-Overvliegen

]]>
Overzicht opgave JOTI https://www.admiraalkruys.nl/overzicht-opgave-joti/ Sat, 12 Oct 2019 16:51:01 +0000 https://www.admiraalkruys.nl/?p=21799 table.cf7-db-table { margin-top: 1em; border-spacing: 0; border: 0 solid gray; font-size: x-small; } br { mso-data-placement: same-cell; } table.cf7-db-table th { padding: 5px; border: 1px solid gray; } table.cf7-db-table th > td { font-size: x-small; background-color: #E8E8E8; } table.cf7-db-table tbody td { padding: 5px; border: 1px solid gray; font-size: x-small; } table.cf7-db-table tbody td > div { max-height: 100px; overflow: auto; }
Naam
Vr Av
Za mo
Za mi
Za av
Zo mo
slapen
Zo mi
Eten Za avond
computer
Michael Steen
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
laptop
Bart Drent
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
laptop
Jaimy van Tebberen
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
niets
Kelvin Kikkert
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
laptop
gertjan brendel
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
laptop
Kirsten Dirkzwager
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
wel
laptop
Quinten ijssel
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
laptop
Janpiet test 123
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
niet
laptop
Alissa Drent
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
0
Weet nog niet
laptop
Twan Hartman
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
0
Weet nog niet
computer
Ritsko Nijkamp
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
0
Aanwezig
laptop
Floris Schepers
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
2
Aanwezig
laptop
Jaimy van tebberen
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
2
Aanwezig
laptop
Wouter Starrenburg
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
2
Aanwezig
laptop
Twan Hartman
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
niet
niets
Alissa Drent
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
niet
laptop
Willem Heuven
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
computer
Stan Buter
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
laptop
Merian Slooijer
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Nick van Dongen
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
niets
Anna Kobes
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
laptop
Kevin Sand
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Afwezig
Afwezig
niet
laptop
Moniek Klasens
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
niets
Wouter Starrenburg
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
niet
laptop
Femke Klein Bruinink
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Weet nog niet
Aanwezig
Aanwezig
niet
laptop
Rens Sietsma
Aanwezig
Aanwezig
Afwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
1
Weet nog niet
niets
Anna Kobes
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Aanwezig
Aanwezig
2
Weet nog niet
laptop
Ritsko Nijkamp
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Afwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
laptop
Ritsko
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Afwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
laptop
Willem Heuven
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
computer
Dirk Bakker
Aanwezig
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
Aanwezig
wel
laptop
Rens Sietsma
Aanwezig
Afwezig
Aanwezig
Weet nog niet
Aanwezig
Aanwezig
niet
niets
Willem Heuven
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Aanwezig
Aanwezig
1
Afwezig
niets
Rik Platje
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Niek kok
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Floris Schepers
Aanwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Sanne hakkers
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Jente Sietsma
Weet nog niet
Afwezig
Afwezig
Weet nog niet
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Sarah van der Weide
Weet nog niet
Afwezig
Afwezig
Weet nog niet
Afwezig
Afwezig
niet
niets
Michael Steen
Aanwezig
Weet nog niet
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
0
Weet nog niet
laptop
Bart Drent
Aanwezig
Weet nog niet
Aanwezig
Aanwezig
Weet nog niet
0
Aanwezig
laptop
Patrick Klein Bruinink
Aanwezig
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
Aanwezig
Aanwezig
niet
laptop
Nick Schuttevaar
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
Weet nog niet
niet
niets
]]>